Paškontroles sistēmas (HACCP) izstrāde, vērtīgas konsultācijas pārtikas drošības jautājumos, palīdzība komunikācijā ar uzraugošajām iestādēm un daudz kas cits. Šie cilvēki ir savas jomas profesionāļi, pie kuriem varat vērsties pēc padoma vai praktiskas palīdzības.
HACCP Speciālisti
Speciāliste Agnese
Agnese ir pārtikas tehnoloģijas inženiere, kvalitātes sistēmu vadītāja ar maģistra grādu pārtikas higiēnā un vairāk nekā 20 gadu pieredzi dažādos pārtikas ražošanas uzņēmumos.
- Palīdzēs izstrādāt paškontroles sistēmas dokumentāciju
- Novērsīs PVD inspektoru konstatētās neatbilstības
- Izstrādās pārtikas produktu marķējumus un uzturvērtības aprēķinu
- Sastādīs bērnudārza ēdienkarti atbilstoši MK noteikumiem